VanDusen Botanical Garden, Vancouver, BC

Designed by Perkins + Will, the Visitor Center achieves net-zero energy by using solar panels, a green roof, using on-site dry wood waste to heat water with a biomass boiler and conserving rainwater. the building is LEED certified and is part of the Living Building Challenge, which is the “most advanced measure of sustainability in the built environment”.

I want to visit Vancouver ASAP.

ImageImageImage

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s